Slide 1

Libraria Legit

Pak klikime larg mikut dhe mësuesit tënd më të ri...

Slide 2

E para librari online e dedikuar juristëve

Vijmë pranë jush me dërgesa kudo në Shqipëri

previous arrow
next arrow

Rreth Legit

Legit është një platformë digjitale që ofron shërbime ligjore për juridiskionet shqip-folëse.

Kjo Librari është krijuar për të lehtësuar shit-blerjen e librave me natyrë ligjore, qofshin këto akademike apo profesionalë nga studentët dhe praktikuesit e ligjit, por dhe çdo person të kuriozuar nga bota ligjore.