Ofertë!

Avokati në Proçesin Penal

L 1350

Avokati në Proçesin Penal është një libër ku trajtohet roli i avokatit  në fazën e hetimeve paraprake dhe përgjatë procesit gjyqësor penal. 

Autori e sjell këtë vepër për të gjithë avokatët e rinj apo studentët e interesuar për t’u profilizuar në avokati.

Produktin e një eksperience profesionale disa vjeçare e përfitoni me zbritje në shop.legit.al.

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Alb Juris