Ofertë!

Kodi Civil i Zogut 1929

L 1800

Kodi Civil i Zogut është cilësuar si një prej ligjeve më përparimtarë të miratuar dhe zbatuar ndonjëherë në Shqipëri, dhe si i tillë përbën një burim informacioni me vlerë për të gjithë studiuesit e së drejtës.

Në shop.legit.al e përfitoni me zbritje.

Përmasa 400 × 300 cm
Shtëpia botuese

Alb Juris

Gjuha

Shqip

Autori

Alb Juris

Mund t’ju pëlqejnë edhe…