Ofertë!

Kodi i Procedurës Penale me interpretime Unifikuese të Gjykatës së Lartë

L 1350

Kodi i Procedurës Penale, me një seksion të dedikuar Praktikës Unifikuese nga Gjykata e Lartë është një akt normativ dhe elokuencë e së drejtës, me vlerë jo vetëm për studentët dhe profesionistët, por për cilindo studiues të fushës.

 

 

Përmasa 400 × 300 cm
Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Alb Juris

Autori

Ardita Buna

Mund t’ju pëlqejnë edhe…