Ofertë!

Shpërblimi i Dëmit Jashtë Kontraktor

L 1800

Shpërblimi i Dëmit Jashtë Kontraktor është një botim që trajton konceptin juridik të dëmit, dëmit jashtë kontraktor dhe përgjegjësinë përkatëse sipas rastit. 

Këto dhe përmbledhjen e legjislacionit për dëmin jashtë kontraktor i përfitoni me zbritje në shop.legit.al.

Shtëpia botuese

Alb Juris

Gjuha

Shqip